Jump to content


Photo
- - - - -

Mounting my first Shroom...


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 fishtender

fishtender

    Guest

  • Guests
  • PipPipPip
  • 473 posts

Posted 03 March 2009 - 04:14 PM

Like this...?????

#2 Mark

Mark

    Guest

  • Banned
  • PipPipPip
  • 7,692 posts

Posted 03 March 2009 - 04:17 PM

That should work. Looks good
[SIGPIC][/SIGPIC]

#3 fishtender

fishtender

    Guest

  • Guests
  • PipPipPip
  • 473 posts

Posted 03 March 2009 - 04:19 PM

How long before it should attach?

Howard

#4 Daveg99

Daveg99

    Premium Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,034 posts

Posted 03 March 2009 - 04:28 PM

thats perfect! I'd give it at least 24 hours. Im sure it will be attached by then.

There may be a little damage to the foot of the shroom from fragging and if there is it may take a little longer to grab hold. Just check it every day or so and Im sure it will grab the rock eventually.

I cant wait for it to get filled with water and expand like they were in my tank. They will get pretty big!
46 gal shallow sps tank

#5 fishtender

fishtender

    Guest

  • Guests
  • PipPipPip
  • 473 posts

Posted 03 March 2009 - 04:32 PM

Thansk guys!! I will give it a couple days before trying to remove the band. As for the red one Dave, it had a bit of rubble it had attached to, so I jsut set it in a small dimple in a rock and it is staying there. Hopefully it will jsut take hold in a couple days. the red one hasn't really fluffed up yet. The green one is doing quite well I think...

Howard

#6 Pneumatic

Pneumatic

    Guest

  • Guests
  • PipPipPip
  • 188 posts

Posted 03 March 2009 - 09:52 PM

Looks good. Soon enough you may find yourself trying to figure out how to UNmount them from various hard to reach places in your tank. :)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users